TOP 3 CADOURI TECH PENTRU EA !VALENTINE DAY

|


Cum sa impusti toti iepurii dintr-un singur foc: cadouri care-ti cresc rating-ul in ochii ei!

Femeile sunt foarte sensibile cand vine vorba de cadouri. Tu, ca partener al ei, trebuie sa stii ca, indiferent de gradul de apropiere intre voi, esti pus sub lupa mai ceva ca la Quantico. Cadourile pe care i le oferi ii spun multe despre tine si sunt sursa de analize peste analize. Este inutil sa adaug ca e in interesul tau ca nota pe care o obtii la proba cadouri influenteaza crucial atmosfera in cuplu pe timpul Sarbatorilor si parerea ei generala despre tine.

Stii bine ca fiecare femeie are un check-list pe care trebuie sa il intruneasca barbatul de langa ea, si interesul tau e nu atat sa bifezi multe puncte de pe lista, ci sa stii pe care e esential sa le bifezi!

Sa vorbim despre cadouri, deci. Haine nu poti sa ii iei, fiindca nu ai cum sa o nimeresti pe deplin (decat daca esti fashion critic sau designer, caz in care e cel mai probabil ca „prietena” ta sa fie alt barbat, si nu vorbim despre acest caz particular aici); bijuteriile sunt cu semnificatie si sunt sanse mari sa o dai in bara, iar cadourile scumpe o obliga fata de tine si nici asta nu e bine – daca se simte „legata la gard”, va incerca sa o stearga englezeste cat mai repede.

La ce te pricepi tu? Scule, fotbal, jocuri si gadgeturi. Un set de surubelnite nu ar bucura-o decat pe Lisa Nowak (pana de curand, astronauta in cadrul NASA), daca ii duci bilete la un meci se va gandi ca esti egoist si ii faci un cadou gandindu-te la placerea ta, iar la capitolul jocuri stii ca nu gusta World of Warcraft, si tu nici mort nu ai da banii pe Sim City. Raman gadgeturile!

Utile, aspectuoase, moderne si de mare impact, gadgeturile sunt cea mai buna idee de cadou anul acesta.

Über-smechere: Gadgeturile personalizate – Sa zicem ca ea si-a luat deja un iPhone... dar in curand toata lumea va avea unul, sursa de stress pentru o fashionista ca ea. Ce poti tu sa faci este sa ii oferi o schimbare de look, respectiv o customizare a aspectului iPhone-ului. Enter Colorware, o firma care vinde gadgeturi „vopsite” conform vrerii clientului. Daca vrei sa ii faci acest cadou anul asta, e bine sa te duci ACUM pe site-ul lor si sa dai comanda... Un sfat: Daca Pisi nu e fana Paris Hilton, evita sa alegi rozul. Distractia o sa te coste 549 de dolari.
Noutati de la Apple: iPod Touch - Are deja cel mai mic, cel mai dragut si cel mai finut telefon? Pune-i un iPod Touch in ciorapel! Pre-incarca-l cu poze lacrimogene cu voi doi, cu pisica ei si video-uri cu familia, iar succesul va fi garantat. Nu vei mai auzi sintagma „porc insensibil” de-acum incolo! Pretul unui iPpod Touch variaza intre 299 dolari (versiunea de 8GB) si 399 dolari (versiunea de 16 GB), iar sfatul nostru este sa il comanzi de pe net, fiindca la noi in magazine va costa oricum o mega-galagie de bani!

Atinge-o la sentiment: Camera foto super-performanta si compacta! De ce sa ii iei un aparat profesional de 12 Megapixeli daca ea s-a saturat sa faca poze cu telefonul? Orienteaza-te spe ceva nervos si compact, care incape inclusiv in poseta-plic Fendi. Ia-i un Lumix de 8 Megapixeli si cu lentila DC Vario-Elmarit. Arata girly, se comporta de nota 10 la capitolul poze si te va costa „doar” 249 de coco.

BONUS:
Vrei sa-i arati CAT o iubesti? Daca esti genul care isi duce iubita la cumparaturi cu elicopterul, iata cu ce s-o uimesti: telefonul Vertu Ascent in variantele lui Cream si Strawberry o va cufunda intr-o binevenita liniste prelunga. Acest telefon creat de designerii de moda nu se lauda cu caracteristici sau tool-uri deosebite, dar e facut din otel sablat, ceramica si piele. La pretul de 8000 de coco, Vertu chiar ii transmite un mesaj elocvent despre cat o iubesti!

Daca nu esti chiar atat de materialist, te asigur ca prietena ta este. Un cadou actual, util si luxos va avea mai mult impact decat stereotipicele bomboane de ciocolata. Sigur, se spune ca gestul conteaza, dar nu si care gest. Iti spun eu care: gestul de a te gandi ce i-ar placea cu adevarat (si efortul de a i-l procura), nu faptul ca ti-ai amintit sa ii faci un cadou femeii care iti spala sosetele.

Autor: Flavia Jurca
Sursa :Menreport

0 comentarii: