Hi5, reprezentat in Romania de ARBOinteractive

|



Click For enter HI5

Site-ul de networking social va fi reprezentat la vanzare de spatiu publicitar de catre divizia interactiva a regiei ARBOmedia.

Hi5, una dintre cele mai mari retele sociale, va fi reprezentat de catre ARBOinteractive incepand cu 1 februarie, potrivit HotNews.ro. Brett Finkelstein, director pentru parteneriate media in cadrul hi5 Networks Inc, a declarat pentru sursa citata ca parteneriatul va fi valabil pe o perioada de doi ani si va putea fi reinnoit pe 31 ianuarie 2010.

In ultima luna, hi5 a inregistrat circa doua milioane de utilizatori activi din Romania, dar numarul lor ar putea fi si mai mare. Potrivit declaratiilor lui Finklestein pentru HotNews, in Romania, reteaua hi5 are cel mai mare succes din punctul de vedere al utilizatorilor inregistrati. Finkelstein a adaugat ca Romania este o piata-cheie pentru cresterea veniturilor din publicitate pe care le are hi5.

In acelasi timp, divizia ARBOinteractive se va separa de regia de publicitate ARBOmedia si va prelua toate vanzarile de publicitate online. ARBOinteractive va deveni o divizie separata condusa la nivel european de Marcin Wozniak, iar in Romania Calin Rotarus va fi managing director. El a declarat, tot pentru HotNews.ro, ca acest contract intre ARBOinteractive si hi5 va avea efecte importante asupra publicitatii online din Romania, pe termen lung, din punctul de vedere al categoriilor de advertising online, al volumului si al valorii publicitatii pe Internet.

ARBOmedia Romania va ramane sub conducerea lui Silviu Ispas si se va concentra pe vanzarile de publicitate pe alte media, in special pe presa scrisa aflata in portofoliul regiei.

Articol de: Ruxandra Grecu
Data: 29/01/2008

0 comentarii: