Logitech Z Cinema

|

Magazinul Tau Online www.liveMAG.ro


Logitech Z Cinema - o experienţă audio ce nu trebuie ratată

Logitech Z Cinema include Advanced Surround Sound, trei amplificatoare într-un sistem 2.1 dinamic. Acesta reproduce cu acuratețe dialogul, coloanele sonore ale filmelor, sunetele năucitoare din timpul jocurilor video şi sunete ambientale subtile, transformând audiţia de pe calculator într-o experienţă cinematică de înaltă clasă.

Sistemul audio surround Logitech Z Cinema dispune de funcţia SRS TruSurround HD ce face posibilă armonizarea perfectă între un amplificator unic, două boxe şi un subwoofer de 8 inch. De aici rezultă un sunet sourround excepţional, fără a mai fi nevoie de boxe pentru spatele încăperii. Iar pentru aceia care sunt preocupaţi şi de stil, boxele Z Cinema sunt la fel de arătoase precum şi sună. Designul minimalist axat pe combinaţia negru-argintiu va evidenţia fiecare birou sau încăpere în care boxele vor fi instalate.

Boxele Z Cinema utilizează amplificare hibridă pentru a crea o audiţie mai naturală şi echilibrată cu mediul unui calculator. Boxele de 180 de waţi (RMS) sunt susţinute de un amplificator triplu cu un egalizator digital încrucişat. Un singur cablu USB emite un semnal audio digital autentic de 24 biţi, transferând datele cu minimum de distorsiune. Cu ajutorul USB, utilizatorii vor avea parte de o instalare simplă şi fără probleme. Şi deoarece este USB, placa de sunet a calculatorului nu trebuie setată special, ceea ce înseamnă că sistemul Z Cinema poate iniţia experienţa audio de la orice calculator sau laptop.

Boxele Z Cinema dispun de o telecomandă Media Center. Cu butonul dedicat Windows Media Center, telecomanda îi ajută pe utilizatori să-şi organizeze mai uşor conţinuturile media, precum radio-ul prin Internet şi colecţiile cu melodii. O rotiţă de scroll confortabilă permite utilizatorilor să navigheze rapid prin spectacolele de la televizor, clipuri video, radio prin Internet, albume, artişti şi orice alt tip de conţinut media digital.

Logitech Z Cinema Advanced Surround Sound System va fi disponibil în Statele Unite şi Europa începând cu luna ianuarie. Preţul recomandat este de 299,99 Euro

0 comentarii: