Nadia Comăneci, eliminată de Donald Trump din reality show-ul "The Celebrity Apprentice"

|






Nadia Comăneci a fost vedeta eliminată în cel de-al doilea episod al reality show-ului "The Celebrity Apprentice", realizat de miliardarul Donald Trump, difuzat la sfârşitul săptămânii trecute pe postul de televiziune NBC, informează realitytvworld.com.

Donald Trump este un mare fan al fostei gimnaste Nadia Comăneci, care a câştigat cinci medalii de aur olimpice.

La 25 de ani de la victoriile sale sportive, Nadia nu a mai fost atât de norocoasă, fiind eliminată de Donald Trump în cea de-a doua parte a emisiunii "The Celebrity Apprentice". Miliardarul nu a ezitat să-i adreseze celebra replică "You're Fired" ("Eşti concediată").

"Nu cred că ar fi trebuit să fiu eliminată, pentru că aş fi fost un element valoros al echipei", a spus Nadia, după emisiune. "Sunt dezamăgită, dar ştiu că premiul va reveni unei asociaţii caritabile", a mai spus aceasta.

Potrivit sursei citate, Nadia Comăneci a participat la emisune alături de vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan şi Tito Ortiz.

Emisiunea a început pe 3 ianuarie. Vedetele au diferite misiuni în jurul oraşului New York, utilizându-şi faima pentru a câştiga diverse probe, potrivit NBC.

Câştigătorul final va primi titlul de "Ucenic celebru" şi va avea onoarea de a dona un cec în valoare de 250.000 de dolari unei organizaţii caritabile.

Mediafax

0 comentarii: