Senzational: Ce a facut Bill Gates in ultima sa zi la Microsoft?

|



Retragerea fondatorului legendar din fruntea colosului Microsoft a fost privita de multi cu tristete. Sigur, Steve Ballmer, noul CEO al companiei pare ca se descurca de minune cu temperamentul sau coleric, insa acolo nu mai este Bill. Acel Bill care ne uimea de fiecare data prin simplitate, modestie si generozitate.
Mai nou, Mister Gates s-a prezentat pentru ultima oara la Consumer Electronic Show 2008, vorbind despre retragerea sa, dar si despre inovatiile recente sau deosebirile dintre Apple si Microsoft.

Bill are cel putin 56 miliarde de motive sa nu fie modest, sa nu se incurce printre multimile de oameni obisnuiti, gata mereu sa-l asalteze cu intrebari si dorinte materiale. Si totusi..

Cu ceva timp in urma, pe net a circulat un clip in care Bill Gates dadea un interviu intr-o locatie cat se poate de deosebita: un fast-food..S-a asezat cuminte la masa si a inceput sa savureze un burger si o portie de cartofi prajiti, fara nici cea mai mica jena. Ba mai mult, un om al strazii a venit la geam si cei doi, cu o diferenta uriasa de clasa sociala si materiala, au purtat o conversatie..Bravo Bill!

Ultima zi de munca a lui Gates la Microsoft a fost parodiata de curand intr-un clip de zile mari, in care insusi boss-ul fondator ia legatura cu cele mai mari vedete, incercand sa le "fure" meseria. Bono, Al Gore, doamna Clinton, Jay-Z, Steven Spielberg, George Clooney au avut onoarea sa apara in acest clip senzational! Fazele comice sunt prezente din abundenta..




Asadar, Bill si-a incheiat cariera la Microsoft in cel mai bun mod cu putinta: a ramas mereu alaturi de noi, oamenii simpli. Steve Ballmer i-a luat locul, lasandu-l sa se odihneasca dupa o viata plina de realizari. Schimbarea nu este insa un upgrade, nici macar echivalenta ca valoare. Pacat ca nu putem spune: "A murit regele, traiasca regele!" Numai bine, Bill!

Autor: Iancu Radulescu
Plugin

0 comentarii: