Logitech diNovo Mini - tastatura pentru controlul total al calculatorului

|

Magazinul Tau Online www.liveMAG.ro


Logitech diNovo Mini - tastatura pentru controlul total al calculatorului

Destinată utilizatorilor care şi-au conectat calculatorul la televizor, tastatura compactă şi stilată diNovo Mini înlesneşte controlul fișierelor media, din poziţia relaxată de pe canapea.

Pentru o navigare fără probleme, tastatura diNovo Mini dispune de lumini de fundal şi de touchpad-ul circular ClickPad, ce poate fi utilizat fie pentru a indica, derula şi selecta, dar şi ca pad de direcţie pentru navigarea şi selectarea meniurilor. Mini tastatura utilizează tehnologia wireless Bluetooth 2.0 pentru o utilizare neîngrădită din orice punct al sufrageriei.

Logitech diNovo Miniclick pentru o versiune mai mare

ClickPad-ul dispune de două moduri de lumini de fond. Când se află în modul touch-pad, ClickPad-ul este luminat portocaliu iar când se face trecerea în modul de manevrarea a conţinutului media de la distanţă, butoanele direcţionale vor fi luminate verde. Butoanele tastaturii sunt întotdeauna luminate portocaliu.

Deoarece tehnologia Bluetooth oferă control wireless, utilizatorii pot scrie mesaje IM, pot introduce URL-uri, pot căuta texte sau au posibilitatea de a folosi Windows Media Center din orice colţ al încăperii.

Tastatura diNovo Mini va fi disponibilă în Statele Unite şi Europa începând cu finele lunii ianuarie la un preţ recomandat de 149,99 Euro.

0 comentarii: