www.Conquiztador.ro, cel mai accesat site din România

|





Conquiztador.ro, site-ul destinat jocului online cu acelaşi nume, este cea mai accesată pagină web din România, cu o medie de 110.000 de vizitatori unici pe zi, conform clasamentului trafic.ro, la numai două luni de la preluarea sa de către divizia online Pro TV, informează un comunicat de presă.


Astfel, conquiztador.ro a detronat, astăzi, gsp.ro, unul dintre liderii clasici ai clasamentului trafic.ro.

Conquiztador.ro desfăşoară o campanie de licitaţii, prin intermediul cărora jucătorii au posibilitatea de a câştiga mai multe premii într-o singură zi. De asemenea, "Conquiztadorii" vor avea parte, pe viitor, şi de alte suprize menite să-i răsplătească pentru fidelitate, pe cel mai populat câmp de luptă virtual din România.

6 comentarii:

Anonim spunea...

buna sunt un jucator intens al site-ului www.conquiztador.ro , iar in data de 05.05.08 nu se deschide.Rog sa vb cu organizatorul care este dupa parerea mea un nesimtit.Sa va fie rusine!!!!!!!!

Anonim spunea...

de ce nu merge conquiztadoru?de 5 ore vreau sa intru si nu reusesc.mai exista ca joc?

Anonim spunea...

nu pot sa intru

Anonim spunea...

nici astazi 6 mai 2008 nu se poate accesa site-ul.Ce se intampla?Faceti ceva....

Anonim spunea...

nici astazi 6 mai 2008 nu se poate accesa site-ul.Ce se intampla?Faceti ceva....

Anonim spunea...

acum doua zile se intra greu doar cu un anumit link ,ieri dimineatza la fel si de ieri de la amiaza deloc .Aseara eram plin de romani la americani ,azi din nou .Le facem lor rating ca la noi nu se poate .Se dau explicatii aiurea si controversate mai bine s-ar da solutii.De solutii avem nevoie si de accesarea site-ului nu de explicatii puerile!