Vodafone lanseaza sase noi abonamente de acces la Internet

|


Vodafone Romania lanseaza sase noi oferte de Internet mobil in banda larga care vor permite accesul la Internet cu trafic nelimitat si viteze de pana la 3,6 Mbps atat persoanelor fizice cat si clientilor de business, preturile fiind cuprinse intre 9 si 27 euro/luna, fara TVA.
"Cu abonamente care incep de la 9 euro/luna, pentru contractele incheiate pe doi ani, utilizatorii au la dispozitie pachete cu trafic de date nelimitat, cardul sau modemul Vodafone fiind oferite gratuit. Credem ca aceasta oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania", a spus directorul executiv al Vodafone Romania, Liliana Solomon.

Potrivit acesteaia, oferta Vodafone Romania de date mobile va intra pe piata incepand cu 16 februarie si va cuprinde sase abonamente: doua noi pachete Unlimited Mobile Internet, cu trafic nelimitat, si 4 pachete Mobile Internet & Office, cu trafic inclus.

Abonamentul lunar Unlimited Mobile Internet de 9 euro va oferi utilizatorilor viteze de pana la 1 Mbps pentru un trafic lunar de 1 GB. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps. Pentru nevoi mai mari de comunicare, clientii au la dispozitie abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB, iar in cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza va fi de 128 kbps.

Noi (liveMAG.ro) credem ca vom opta pentru abonamentele de 9 euro!

Articolul a fost publicat pe wall-street.ro



0 comentarii: