Monitoarele LCD de 19" au fost anul trecut la mare căutare

|




Anul trecut, monitoarele LCD cu diagonală de 19 inci au deţinut supremaţia în vânzări cu o cotă de 55%, iar pentru 2008 trendul se menţine. "Piaţa monitoarelor LCD a cunoscut un trend ascendent semnificativ în ultima perioadă. În 2007, monitoarele cu diagonala de 19 inci au avut o cotă impresionantă din vânzări, depăşind 55% din totalul de vânzări de monitoare LCD. Pentru 2008 estimăm o creştere a ponderii diagonalelor mari, care aduc o creştere mai mare din punct de vedere valoric. Succesul înregistrat de primele modele wide cu diagonală de 22 inci introduse de LG Electronics pe piaţa din România începând cu jumătatea anului trecut ne-a determinat să lărgim portofoliul de produse pe acest segment în 2008", a declarat dl. Han Khyu, preşedinte LG Electronics România.
Compania LG Electronics îşi extinde gama de monitoare LCD cu tuner tv integrat cu noile modele M1921A, M198WA, M208WA, M228WA şi M228WD HD, cu diagonale de 19, 20 şi 22 inci. Inovaţia tehnologică aduce o experienţă multimedia unică, pe un singur dispozitiv: un monitor şi un televizor HD Ready într-o singură unitate.
Noua gamă de monitoare LCD TV face posibilă vizualizarea la rezoluţie înaltă atât a filmelor, cât şi a fotografiilor şi imaginilor stocate în computer. Noile produse reprezintă o soluţie pentru cei care preferă monitoarele multifuncţionale: filme HD, aplicaţii software precum Windows Vista sau jocuri 3D.
Noua gamă oferă un timp de răspuns de 5 ms şi o rată de contrast performantă de 3000:1. În plus, modelele dispun de conector RFTV, telecomandă şi teletext. Modelul M228WD este dotat cu conector HDMI, ceea ce permite vizionarea în format HD a filmelor sau a jocurilor video.
LG Electronics Inc. este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise în întreaga lume. Alcătuită din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display şi Digital Media, cu vânzări globale de peste 38,6 miliarde USD în 2006, LG Electronics este cel mai mare producător de terminale CDMA, aparate de aer condiţionat, sisteme de stocare optică, DVD-playere şi sisteme home theater de pe piaţa mondială.

Sursa:Curierul National

0 comentarii: